Ескейп стаи

Eскейп стаиКакво представлява ескейп стая?

Тематично декорирано помещение, където група от хора биват затворени в рамките на 60 минути. Те трябва да успеят да излязат като преминават през редица логически загадки, изпитващи тяхната наблюдателност, логическо мислене и отборен дух.Ескейп стаи
Готови ли сте да узнаете историята на младия магьосник Хари Потър, който е ученик във вълшебния замък Хогуордс, където той открива много нови приятели и един цял свят, изпълнен с приключения. Докоснете се до чудесата, почувствайте вълшебството и преживейте едно невероятно приключение!
Ескейп стаи
НАСА изпраща най-добрия си астронавт Джон Блек и неговия екипаж на много важна мисия. Изпратени в необятния космос, в дълбоките дерби на мрачната Вселена, вие трябва да намерите спасение за планетата Земя и така да спасите нашия свят.

Ескейп стаи
Потопете се в света на Джуманджи и впрегнете общи сили в търсенето на вашия безследно изчезнал приятел Джеси! Успеете ли, ще се измъкнете от джунглата и ще развалите проклятието на Джуманджи!
Ескейп стаи
Впуснете се в приключенията на Джак Спароу и нечуваните разкази на карибските пирати. Джак събира екипаж за пътешествие до извора на младостта. Той е твърдо решен да намери извора, но за да успее му е необходима вашата помощ.


Всяка стая е оборудвана с камери, а връзка с играчите се осъществява чрез радиостанция. Стаите или загадките в тях се променят на определен период от време.

Времетраене: 60 минути
Цена: 15лв. / дете