Рождени дни

Рождени дниРождени дни

Рождени дни

Рождени дни

Рождени дни


Условия за празнуване на рожден ден в Парти център „Mystery Room – Стая на загадките“ вписан под № 8335/30.09.2016 г. в „Информационен масив за търговски дейности“ с предмет на дейност: занимателни игри за деца НАД 8 години.

– Какво представлява „Mystery Room – Стая на загадките“?

Ниe предлагаме така популярните escape игри, представляващи следното: група от хора биват затворени в тематично декорирано помещение от което трябва да успеят да излязат в рамките на 60 мин, като за целта преминат през редица логически предизвикателства.

– Как протича един рожден ден?

Рожденият ден е с обща времетраеност 120 минути, като първите 60 минути децата играят в escape стая, а вторите 60 минути се забавляват в нашата Парти стая, където се осъществява и почерпката.

– Условия за празнуване на рожден ден в „Mystery Room – Стая на загадките“

1. Рожден ден при нас могат да празнуват (и да присъстват) само деца НА/НАД 8 години;

Важно! За Втората част на рождения ден могат да се присъединят деца по-малки от 8 г., но не по-малки от 6 годишна възраст (за тях се заплаща само 7 лв.). МОЛЯ, ако ще има такива деца, съобразете се следното:
I. При запазване на рожден ден предварително уведомете персонала, че желаете да имате по-малки деца от гостите Ви;
II. Не забравяйте, че Парти стаята ни е с капацитет 14 СЕДЯЩИ места и малките деца трябва да бъдат включени към общата бройка на гостите;
III. Моля, не носете по-малки деца от 5 годишни защото НЯМА да бъдат приети в обекта.

2. Капацитетът на рождения ден е 12-14 деца – не повече (това включва и рожденика);

3, „Mystery Room – Стая на загадките“ не предлага храна и напитки, както и посуда за еднократна употреба (освен в случаите, в които сте заявиви посуда от нас), но позволява на своите клиети да внесат каквото пожелаят като почерпка, като за целта се разписва Декларация, че внесената почерпка е с гарантирано качество и произход.
Важно: Може да поръчате храна до наш адрес за 30 мин – 45-мин най-късно – след старта на рождения ден. Например: Ако рождения ден е от 12:00 до 14:00 ч., то поръчката Ви трябва да бъде направена за 12:30-45 ч. най-късно, тъй като почерпката се осъществява в 13:00 в конкретния пример. Ние ще приемем храната, ще я платим и ще прикачим касовия бон към сметката Ви;

Важно: Храната и напитките, които останат се връщат на родителите в края на рождения ден.

4. 30 минути по-рано, преди обявения час за старт на рождения ден, ВСИЧКИ трябва да са при нас: рожденик, гости, почерпка и прибори за еднократна употреба (това са чашки, салфетки, вилички и по две чинийки на дете – за основната почерпка и тортата);

Важно: Ако, например, рожденият Ви ден е от 12:00 до 14:00 ч. –> в 11:30 ч. вратите ни ще бъдат отворени за Вас и Вашите гости. Преди този час (11:30 ч.) се подготвяме за Вашето парти и няма как да Ви допуснем в обекта. Децата се събират в интервала 11:30 – 11:50 ч. В 11:50 започваме с презентацията по отношение на рождения ден и той започва точно в 12:00 и свършва точно в 14:00 ч.

5, Родители и малки деца НЕ могат да присъстват по време на рождения ден;

6. Снимките, които правим, са БОНУС от наша страна и се получават до 7 работни дни след рождения ден. Изцяло Ваше решение е как да ги получите – дали да бъдат публикувани на нашата facebook страница или да Ви ги изпратим лично по имейл;
Важно: Снимките от партита се пазят точно 1 месец. След този срок биват изтрити.

7. “Mystery Room – Стая на загадките” не носи отговорност ако клиентът не се е запознал с Условията за празнуване на рожден ден (те са налични на нашата фейсбук страница, получавате ги на хартиен носител и Ви запознаваме с тях по телефона);

8. При закъснение на рожденика с повече от 20 минути “Mystery Room – Стая на загадките” си запазва правото да отмени рождения ден.

9. Всеки, избрал да празнува рожден ден при нас, се съгласява с горепосочените Условия и се задължава да ги спазва.

10. Предлагаме Ви пиняти, надписи ЧРД с името на Вашето дете, покани и всичко, което желаете за празника на Вашето дете. Свържете се с нас навреме за да осъществим желанията Ви.

11. Цени

15 лв/дете е игра в логическата стая и 55 лв е наемът на Парти центъра, което прави: Броят на деца Х 15 лв + 55 лв. Например: ако рожденият ден е от 10 деца, то крайната цена възлиза на 205лв.

Комплект (по желание) обикновени картонени прибори за еднократна употреба: 1.20 лв на дете.

Важно: Винаги Ви питаме за ориентировъчна бройка на деца, но съобразете факта, че при нас се заплаща в КРАЯ на рождения ден и в зависимост от това колко деца са дошли. Ако сте заявили бройка от 14 деца, но дойдат 10 – то Вие ще заплатите само за 10 деца.

Внимание: Всичките стаи са оборудвани с камери, с които наблюдаваме децата по време на игра. Също така връзка с тях поддържаме чрез радиостанция. Стаите са безопасни и съобразени с възрастта на децата.

В Парти центъра присъстват двама души от нашия екип, които обслужват децата и им провеждат занимания под формата на настолни игри.