За контакти

За контакти


Ние ще направим всичко възможно, за да изпълним Вашите желания и да организираме незабравим празник на Вашето дете. Не се колебайте да се свържете с нас, относно всички въпроси и колебания, които имате. Намираме на централна локация с удобен паркинг.

Какво представлява „Mystery Room – Стая на загадките“?

Ниe предлагаме така популярните escape игри, представляващи следното: група от хора биват затворени в тематично декорирано помещение от което трябва да успеят да излязат в рамките на 60 мин, като за целта преминат през редица логически предизвикателства.

Как протича един рожден ден?

Рожденият ден е с обща времетраеност 120 минути, като първите 60 минути децата играят в escape стая, а вторите 60 минути се забавляват в нашата Парти стая, където се осъществява и почерпката.

Какво представлява ескейп стая?

Тематично декорирано помещение, където група от хора биват затворени в рамките на 60 минути. Те трябва да успеят да излязат като преминават през редица логически загадки, изпитващи тяхната наблюдателност, логическо мислене и отборен дух.

Времетраене: 60 минути Цена: 12лв. / дете

Възможни ли са допълнителни украси?
Да, ние сме тук, за да осъществим всяко желание на Вашето дете и да обърнем внимание на всеки малък детайл. Предлагаме цялостна тематична украса, както и парти артикули като арка с балони, пиняти, покани, надпис ЧРД, тематична и обикновена посуда. Може да разгледате нашите продукти, но не забравяйте, че можем да изработим и нещо различно по Ваш вкус.
Правят ли се снимки по време на празника?

Да. За да бъде запомнящ рождения ден на Вашето дете – както за него, така и за Вас, нашият екип ще се погрижи затова. Докато децата се забавляват в нашия парти център, фотограф/човек от екипа се грижи за голям набор от снимки.

Разбира се набляга на фотосесия на рожденика и се прави видео клип при поднасянето на тортата. Така Вие ставате част от партито и получавате снимки + видео напълно безплатно, след обработванетео им до няколко дни.


Телефон:

0887 999 141


Адрес:

Град Русе, пл. Дунав № 6 (срещу Бюрото на труда)

Работно време:

Всеки ден от 12:00 до 20:00 часа.


Нашият

отбор


Тук сме за да направим едно страхотно парти за Вашето дете. Нашата мотивация са именно усмивките по детските лица. Стараем се винаги да забавляваме децата с нови и интересни неща. Ние ще обрърнем внимание на всеки малък детайл и ще Ви улесним максимално в организацията на перфектния рождения ден.